Nieuwe CR-V Hybrid

Maak kennis met onze grootste SUV tot nu toe. Met een nieuw en robuust ontwerp, luxueus interieur en intuïtieve technologie toont hij de weg naar voren. En voor het eerst is hij verkrijgbaar in twee modellen: De CR-V e:HEV full hybrid en de CR-V e:PHEV, plug-in hybride.

E-mail ons om als eerste op de hoogte te zijn van functies, prijzen en lanceringsdatum.

Contact

Vastberaden doorheen elke reis met opvallend vertrouwen

De CR-V e:HEV levert een brandstofrendement van 5,9 liter per 100 km*, terwijl de e:PHEV een CO2-uitstoot van slechts 18 g/km** bereikt.

* CR-V e:HEV WLTP gegevens ** CR-V e:PHEV WLTP-gegevens (CO2 gewogen)

Ons meest uitgebreide veiligheidssysteem Honda SENSING 360 – exclusief voor de nieuwe CR-V.

Smartphoneconnectiviteit via Honda CONNECT – met Android Auto en Apple CarPlay.

Luxueus interieur met verwarmde en gekoelde lederen voorstoelen*

*Enkel bij bepaalde uitvoeringen.
Mix van synthetisch en echt leer

Ontdek de nieuwe CR-V van binnen en van buiten

Hoogwaardige en verfijnde interieurs

De nieuwe CR-V Hybrid herdefinieert elegantie. De luxueuze lederen bekleding, glazen panoramadak, verwarmde en gekoelde voorzetels, verwarmde achterzetels, een premium audiosysteem en sfeerverlichting maken het interieur zo verleidelijk dat u wellicht nooit meer wilt uitstappen.

*Sommige kenmerken zijn alleen van toepassing op bepaalde uitvoeringen. De bekleding is een mix van synthetisch en echt leer.

Vermogen om overal naartoe te gaan

De 184 pk sterke elektromotor zorgt voor onmiddellijke elektrische acceleratie. Combineer dat met het verfijnde rijgedrag en de stilte zoals u die kent van elektrische auto’s, en de nieuwe CR-V toont zo het dynamische rijplezier van Honda. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende rijmodi om de rijervaring aan te passen aan uw stijl.

Technologisch geavanceerd

Wanneer u de sleutel op zak hebt, ontgrendelt uw CR-V automatisch wanneer u de hendel aanraakt. Binnenin vindt u ons Honda CONNECT 9″ infotainmentsysteem met smartphoneconnectiviteit en draadloze oplaadfunctie, een Head Up Display* en technologie die uw zetelpositie onthoudt* waardoor u de gewenste instellingen van elke persoon kunt opslaan. Bagage bij? Eens ingeladen sluit de elektrisch bediende achterklep zich met één druk op de knop terwijl u wegloopt.

*Enkel bij bepaalde uitvoeringen

Intuïtief veilig

Veiligheid is essentieel bij de CR-V. Honda SENSING behoort tot de standaarduitrusting van onze auto’s. Daarbovenop beschikt de nieuwe CR-V ook over het nieuwe Honda SENSING 360*: extra sensoren en camera’s rondom de SUV zorgen voor 360 graden bescherming. De CR-V wordt bovendien geleverd met extra veiligheidsvoorzieningen zoals het Multi-view Camera System voor meer parkeercomfort, Adaptive Driving Beam en Active Cornering lights voor een beter zicht onderweg.

* Enkel bij bepaalde uitvoeringen

Welke CR-V kiest u?

Zelfopladend of plug-in hybride – beide CR-V’s leveren een efficiënte, maar dynamische rijervaring. Ontdek het beste model voor u.

CR-V e:HEV Full Hybrid

• Laadt vanzelf op zodat u geen oplaadstation hoeft te zoeken
• Rijbereik van 950 km op een volle tank,
• Hybridetechnologie zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik en een lage uitstoot van 134g/km CO2*
• Uitstekend geschikt voor stadsverkeer en woon-werkverkeer.

*CR-V WTLP-cijfers

CR-V e:PHEV Plug-in Hybrid

• Elke ochtend volledig opgeladen via thuisladen
• De EV-rijmodus zorgt voor een ultralage uitstoot van slechts 18 g/km CO2*
• Geniet van een zuiver elektrisch en emissievrij rijbereik tot 82 km*
• Schakelt over naar de hybride modus wanneer de EV-accu bijna leeg is
• Via de My Honda+-app kan u het opladen vanop afstand beheren.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om als eerste meer te weten te komen over de kenmerken, prijzen en lanceringsdata van de nieuwe Honda CR-V.

Contact