Honda e:HEV-technologie levert volledige hybride prestaties en dynamisch rijgedrag.

De volledig hybride ervaring

Honda’s e:HEV full hybrid-technologie maakt een stille werking mogelijk in volledig elektrische modus en levert tot 315 Nm aan koppel, wat een mild-hybrid voertuig niet kan.

Bijvullen niet nodig

Je hoeft de nieuwe Civic e:HEV nooit op het stopcontact aan te sluiten omdat de volledig hybride aandrijflijn geen netstroom nodig heeft. Het recupereert namelijk de energie die gewoonlijk verloren gaat tijdens het remmen en geeft deze terug aan de hybride batterij of gebruikt de verbrandingsmotor om elektriciteit op te wekken.

Extreem efficiënt

De Civic e:HEV Hybrid heeft een actieradius van maximaal 840 km* in reële rijomstandigheden en produceert slechts 108 g/km* CO2-uitstoot zonder in te leveren op comfort of prestaties .

*WLTP-gegevens bij lage Civic-snelheden.

Gemoedsrust

Het merk Honda ontwikkelt sinds 1999 hybride voertuigen en heeft uitgebreide ervaring en kennis van hybride motortechnologie. Bovendien wordt de Civic e:HEV geleverd met een aandrijflijngarantie van 5 jaar/100.000 km* en tot 10 jaar voor elektrische motoren en verbrandingsmotoren**.

* Wat het eerst komt.

**Aanbieding onder voorwaarden

De geheel nieuwe Civic e:HEV Hybrid

De nieuwe Honda Civic heeft veel nieuwe functies

Comfort en controle

Zak weg in de stoelen die het lichaam omsluiten en geniet van een comfortabele rit met gemakkelijk bereikbare bedieningselementen die duidelijk op het gestroomlijnde dashboard zijn geplaatst.

Praktisch en ruim

Met zo’n elegant profiel zult u aangenaam verrast zijn door zijn ongeëvenaarde leefruimte en koffervolume.

Verbeterde SENSING-technologie

Met nieuwe sonarsensoren voor en achter en een extra groothoekcamera van 100 graden aan de voorkant, detecteert de nieuwe Civic beter voetgangers en zelfs kleine voorwerpen op de weg.

Premium audio

De Civic Advance is uitgerust met een eersteklas audiosysteem met 12 high-fidelity Bose®-luidsprekers voor een meeslepende luisterervaring.

Volledig digitaal bestuurdersdisplay

De Advance-versie is uitgerust met een volledig digitaal 10,2-inch kleurendisplay voor de bestuurder, waarmee u de informatie kunt selecteren die u tijdens het rijden wilt zien.</p >

Smartphone-verbinding

Geniet van standaard smartphonereplicatie met het Honda CONNECT-infotainmentsysteem dankzij de standaard draadloze Apple CarPlay®- en Android Auto-functies.

Traffic Jam Assist-systeem

Om de stress uit files te halen, stellen de veiligheidsfuncties van de nieuwe Civic het voertuig in staat om te accelereren, te remmen en zelfs te manoeuvreren in vertragingen, terwijl een veilige afstand met de auto voor hem behouden blijft jij.

Adaptieve koplampen

De nieuwe Civic Advance is voorzien van adaptieve koplampen die elke koplamp individueel kunnen regelen om een ​​brede en brede spreiding van de lichtbundel te behouden zonder andere voertuigen of voetgangers te verblinden.</p >

Er is een Honda Civic die bij uw levensstijl past

Kies tussen de versies Executive, Sport en Advance.

Executive

Een praktische en comfortabele sedan uitgerust met de nieuwste technologieën.

Honda SENSING | Automatisch grootlicht | Parkeersensoren voor en achter

Sport

Een sportief tintje met eersteklas functies.

Spiegels en 18″ lichtmetalen velgen in Piano Black | LED-mistlampen voor | Lederen en stoffen bekleding</p >

Advance

Een vleugje luxe met extra verfijning.

10,2″ digitaal display | Bose-geluidssysteem | Panoramisch schuifdak en verwarmd stuurwiel