[TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=7-VXL156QDo” content_lightbox=”true” video_controls=”2″ video_autohide=”0″ video_infobar=”false” content_youtube_trigger=”image” content_youtube_image=”1022″ content_image_height=”height: auto;”]

De HR-V past zich zoals een kameleon volledig aan uw levensstijl aan – een combinatie van comfort en stijl met een zeer efficiënt brandstofverbruik.

KIES UW EIGEN WEG

3Uitvoeringen
om uit te kiezen

KIES UW EIGEN STIJL

8kleuren
om uit te kiezen

ALTIJD ORIGINEEL

Inspirerend modern design.

De eerste HR-V was te zien als conceptauto op de Tokio Motor Show van 1997. Hij stond bekend als een van de eerste auto’s met lage uitstoot en werd in zijn thuisland, Japan, gezien als futuristisch voertuig.

Dit unieke karakter en erfgoed van het origineel werd ook in de nieuwe HR-V geïncorporeerd, waardoor we kunnen spreken van de beste HR-V tot nu toe

DE CR-V

Avonturiers welkom.

De CR-V wordt gezien als de grote broer van de HR-V, die zich buiten de gebaande paden meer thuis voelt dan in de stad.

De kracht van de CR-V zit in de keuze. Hij is jaar na jaar verfijnd voor het rijden buiten de gebaande paden. Maar hij doet het ook niet slecht op asfalt.

HR-V DESIGN

VLOEIENDE RONDINGEN, PERFECTE LIJNEN

We hadden grootse dromen voor de nieuwe HR-V. De ruimte is slim ingedeeld en gehuld in een strak, stijlvol jasje.

VERRASSEND RUIM

c2 (1)
c2 (2)
c2

STOER EN BEELDSCHOON

De HR-V zorgt altijd voor een verrassingseffect als u langsrijdt.

De HR-V is een SUV in coupé-stijl, met alle knappe looks van zijn grote broer. Hoewel hij een robuuste verschijning is met zijn opvallende bumpers en de stoere grille aan de voorkant, zorgen de sportieve, vloeiende rondingen en de verzonken achterdeurgrepen voor een coupéachtig voorkomen.

Functioneel design

De HR-V ziet er niet alleen goed uit. Alle stijlelementen hebben ook een specifiek doel. Zo maken de onderscheidende afgeronde lijnen de auto aerodynamischer, beter bestuurbaar en zuiniger.

PLAATS GENOEG?

Ze zijn ontworpen om zich direct aan te passen: onze

beroemde Magic Seats. U kunt ze op vele verschillende

manieren indelen – zodanig dat de inhoud van de kofferruimte

van de HR-V toeneemt van 448 tot zelfs 1.026 liter.

[rev_slider alias=”hrv-slider-fr”]
c1

TOTALE CONTROLE

Geniet van een bestuurdersruimte die perfect bij u past.

Als u uw ogen op de weg moet houden is het heerlijk om alles bij de hand te hebben. We hebben de bestuurdersruimte van de HR-V intuïtief vormgegeven zodat alle elementen zich bevinden waar u ze nodig heeft – van het stijlvolle dashboard met het Honda CONNECT-touchscreen tot het multifunctionele stuur.

Stijlvolle accenten

Het interieur is uitgerust met kwaliteitsdetails zoals de verchroomde deurgrepen en, in bepaalde uitvoeringen, een lederen stuur en versnellingspook. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor stoffen of halflederen bekleding.

PRESTATIES HR-V

BAANBREKENDE EFFICIËNTIE

De HR-V biedt u het beste van beide werelden: een responsieve rijervaring met een zeer efficiënt brandstofverbruik.

UITBLINKER IN ZUINIGHEID

De HR-V levert motorprestaties van formaat terwijl het brandstofverbruik laag blijft.

De nieuwe HR-V biedt de keuze uit twee pittige motoren: een responsieve 130 pk 1,5-liter benzinemotor of een extra zuinige 120 pk 1,6-liter dieselmotor – waarmee u slechts 4 liter per 100 km verbruikt.

En dankzij Honda’s Earth Dreams Technology, de start-stopfunctie en de Honda ECON-functie heeft u heel veel extra kilometers voor uw geld.

Transmissietoppers

De HR-V beschikt over voorwielaandrijving en is verkrijgbaar met een nieuw ontwikkelde 6-versnellingsbak of met een automatische CVT (Continuously Variable Transmission). Samengevat is dit in zijn categorie één van de auto’s met de laagste verbruikskosten.

c1 (1)

ZORGEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Technologieën die nu en voor alle generaties na ons het verschil maken.

Ons doel is om auto’s te blijven ontwikkelen die volop rijplezier bieden maar ook aan het milieu denken. Earth Dreams Technology is de naam die we hebben gegeven aan onze nieuwste generatie motoren en transmissies. Een technologie die zorgt voor topprestaties en tegelijkertijd de impact op het milieu beperkt.

c3 (3)

ULTIEME VEILIGHEID

We hebben de HR-V voorzien van een behoorlijk aantal

geavanceerde systemen die u, uw passagiers en andere

weggebruikers beschermen.

[rev_slider alias=”hrv-slider-2-fr”]

WELKE MOTOR PAST BIJ U?

Kies de motor waar u warm voor loopt.

Welke rijstijl ook het beste bij uw behoeften past, deze motoren en transmissies geven u altijd de rijervaring die u wenst.

*De cijfers voor brandstofzuinigheid zijn afkomstig van officiële testresultaten van laboratoria die tests conform de Europese richtlijnen uitvoeren. Deze cijfers dienen ter vergelijking en kunnen afwijken van de werkelijke rijprestaties.

Motorisatie
Maximaal vermogen
Gemengd brandstofverbruik*
CO₂-uitstoot
  • 1.5
  • Handgeschakeld
  • Benzine
130 pk @ 6600 t.p.m. 5,6 – 5,7 l/100 km 130 – 134 g/km
  • 1.5
  • CVT
  • Benzine
130 pk @ 6600 t.p.m. 5,2 – 5,4 l/100 km 120 – 125 g/km
  • 1.6
  • Handgeschakeld
  • Diesel
120 pk @ 4000 t.p.m. 4 – 4,1 l/100 km 104 – 108 g/km