[TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=81I-wvtJjp8″ content_lightbox=”true” video_start=”2″ video_controls=”2″ video_autohide=”0″ video_infobar=”false” content_youtube_trigger=”image” content_youtube_image=”2595″ content_image_height=”height: auto;”]

UW JAZZ, UW KEUZE
3
uitvoeringen
om uit te kiezen

KRACHTPATSER
2
transmissies
om uit te kiezen

NIEUWS

De Jazz heeft een nieuwe impuls gekregen met intelligente

functies, waardoor hij er beter uitziet en nog beter rijdt.

WAT IS UW STIJL?

Geef uw Jazz een extra charmeboost aan de hand van onze originele Honda accessoires.

Van fonkelende lichtmetalen velgen tot een sportieve nieuwe spoiler; in ons aanbod originele accessoires zit vast iets waar u blij van wordt. Onze accessoires zijn niet alleen ontworpen en geproduceerd met dezelfde hoge eisen, maar sluiten ook perfect aan bij uw Jazz. Waar gaat u voor?

DE VEILIGSTE VAN ALLE SUPERMINI’S

Nieuwe Jazz bekroond met de Best in Class Supermini Award van NCAP.

De compleet nieuwe Honda Jazz is verkozen als de veiligste supermini door de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. Hij was al in het bezit van de hoogste 5-sterrenbeoordeling van NCAP en gaat nu ook aan de haal met de prestigieuze titel ‘Best in Class Supermini 2015’, te danken aan zijn verbluffende veiligheidsprestaties waarmee hij de rest ver achter zich laat.

DESIGN VAN DE NIEUWE JAZZ

SPORTIEF EN COMPACT

De Jazz komt tot leven met zijn strakke nieuwe design, zijn onovertroffen ruimte en verbeterde functies – opnieuw uitgevonden van binnenuit.

COMPACT EN COMFORTABEL

De Jazz lijkt misschien niet zo groot, maar hij zit vol hoogwaardig comfort dat u eerder in veel grotere auto’s zou verwachten.

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Jazz en u zult zich meteen thuis voelen. Uw handen zullen intuïtief de bedieningselementen vinden en u zult zien dat de meters heel duidelijk en makkelijk af te lezen zijn – en alles is gemaakt van premium materialen.

Hoogwaardige technologie – standaard

De Jazz beschikt standaard over functies zoals cruisecontrol, audiobediening aan het stuur en elektrisch bedienbare buitenspiegels. Indien gewenst kunt u uw Jazz van nog meer extra’s voorzien – met de keuze uit drie uitvoeringen: Trend, Comfort en Elegance.

c2 (1)
c2 (2)
c2 (3)

PRESTATIES VAN DE NIEUWE JAZZ

GROENE PRESTATIES

DE JAZZ IS VAN VOOR- TOT ACHTERZIJDE HELEMAAL VERNIEUWD.

De nieuwe Jazz heeft een vernieuwd en sportiever design. Ontworpen met prestaties in het achterhoofd.

De nieuwe Jazz heeft een onderscheidende nieuwe styling waarbij een vernieuwde voorkant hoort met imposant rooster alsook afgeronde bumpers en sterke, vloeiende lijnen. Een krachtige nieuwe uitstraling.

Stijl met een functie

De Jazz heeft zijn klassieke silhouet behouden, maar door het sterkere, robuuste design is het chassis langer geworden en hebben de passagiers op de achterbank meer beenruimte. Alle lijnen en rondingen zijn doelbewust verfijnd voor een lager brandstofverbruik en betere bestuurbaarheid.

ULTIEME GEMOEDSRUST

Voel u zeker en veilig met nog meer veiligheidssystemen van Honda.

Highbeam Support System (grootlichtondersteuningssysteem)

Het High Beam Support System beoordeelt de rijomstandigheden en schakelt automatisch tussen groot licht en normale verlichting.

Intelligente snelheidsbegrenzer

Honda’s intelligente snelheidsbegrenzer gebruikt informatie van het Traffic Sign Recognition System en biedt de bestuurder de mogelijkheid om een maximumsnelheid in te stellen via het stuur.

Airbags

De Jazz is rondom uitgerust met airbags, waaronder gordijnairbags. Deze airbags zijn ook gekend als Supplemental Restraint System (SRS) en bieden u een optimale bescherming wanneer u eropuit trekt.

VSA-stabiliteitssysteem

De VSA-sensoren bewaken de grip van de Jazz terwijl u rijdt. Om het voertuig stabiel te houden, berekent dit systeem de hoeveelheid vermogen of remkracht die nodig is voor maximale controle.

MEER KILOMETERS VOOR UW GELD

De Jazz beschikt over een start-stopfunctie – als het stoplicht op rood staat, schakelt de motor over op groen.

Beide transmissiemodellen leveren buitengewone prestaties en aan de hand van de start-stopfunctie kunt u nog meer brandstof besparen. Als u moet wachten voor een stoplicht schakelt de start-stopfunctie de motor uit, en automatisch weer aan als u gas geeft. Dit lijkt misschien maar een kleinigheid, maar na verloop van tijd kan dit een groot verschil maken.

KIES UW TRANSMISSIE

Maak een keuze tussen de handgeschakelde of

automatische transmissie en geef hem dan een

persoonlijke toets.

Welke rijstijl ook het beste bij uw behoeften past, beide transmissies geven u de rijervaring die u wenst.

*De cijfers voor brandstofzuinigheid zijn afkomstig van officiële testresultaten van laboratoria die tests conform de Europese richtlijnen uitvoeren. Deze cijfers dienen ter vergelijking en kunnen afwijken van de werkelijke rijprestaties.

Motorisatie
Maximaal vermogen
Gemengd brandstofverbruik*
CO₂-uitstoot
  • 1.3
  • Handgeschakeld
  • Benzine
102 pk @ 6000 t.p.m. 5,1 l/100 km 117 g/km
  • 1.3
  • CVT
  • Benzine
102 pk @ 6000 t.p.m. 4,7 l/100 km 106 g/km